icoon partyvlaai

PartyVlaai breidt uit met bak- en chocolade-atelier

Vaste klanten hebben al bedrijvigheid gezien op nummer 217: PartyVlaai breidt uit in het naburige pand. Door het buurpand erbij te huren komt er ruimte voor een grotere banketbakkerij. Bakker/eigenaar Abdel Razak Chraou: “Met dit bakatelier zijn we klaar voor de toekomst. En voor grote plannen.”

De bakkerij was al een tijd uit haar jasje gegroeid. Door het voormalige pand van Divine Hair & Beauty erbij te huren ontstaat ruimte voor ontwikkeling. Abdel Razak Chraou: “Eindelijk krijgen we plaats voor een chocolade-atelier. Ruimte om nog meer vlaaien, worstenbroodjes, halve zool-koeken en taarten te bakken. Hier kunnen we nieuwe producten gaan ontwikkelen en bakkersleerlingen opleiden. Eindelijk efficiënter werken, doordat we elkaar niet meer in de weg lopen.”

Hak- en breekwerk

Inmiddels is fase 1 van de verbouwing begonnen: hak- en breekwerk, om een doorgang te maken tussen huisnummers 217 en 219. Later volgen een nieuwe vloer en het inrichten van het PartyVlaai bakatelier.

Abdel Razak Chraou: “Meer PartyVlaai = meer feestgebak. En dat is goed nieuws voor de hele regio! Kom gerust eens kijken hoe de verbouwing vordert. Wij zijn heel blij met deze stap.”

icoon partyvlaai

GRAAG GEDAAN

Controleer of we op jouw postcode bezorgen

Voer de eerste 4 cijfers van je postcode in

Vergeet niet tasjes toe te voegen aan je bestelling

In één tas passen maximaal 4 taarten of vlaaien.

In de winkel moeten we hier vanwege een extra PIN-transactie helaas 95 cent voor rekenen.